Legjobb éttermek a közelben!

A legjobb éttermek Gersekarát szállásaink környékén!

Csörnöc Gyöngye Étterem, Vasvár

Vasvár, 9800., Mártírok útja 54.
www.csornocgyongye.hu
+36(94) 370 786 

Az étterem Vasvár város határában a 8-as főút mentén a Csörnöc patak mellett található. Étlapunkon a klasszikus, hagyományos ételek szerepelnek a modern gasztronómiának megfelelő konyhatechnológiai eljárásokkal és tálalással. Egyszerre 50-60 főt tudunk vendégül látni felső szintünkön, ill. a pincehelységben található termünkben még 30-40 főt. Profilunkhoz tartoznak a külső helyszínre történő kitelepülések, amelyhez az utóbbi időben eszközparkunkat kellőképpen felfejlesztettük. Célunk, hogy elhozzuk a térségbe a modern gasztronómiát, de a hagyományokat se szorítsuk háttérbe.

Határmenti Vinotéka, Oszkó

Oszkó, Molnár Antal utca 4.
+36 70 320 1742
vinoteka@oszko.hu 

Az Oszkó község központjában kialakított Vinotákában közel 40 borász 200 fajta borát kóstolhatják és vásárolhatják meg az érdeklődők. A bemutatásra kerülő borok és borászok négy Nyugat-magyarországi borvidékhez (Balatonmelléke, Zala, Somló és Kőszeg-Vaskeresztes) tartoznak. A bejelentkező csoportok számára szakember által vezetett borkóstolókat szerveznek, igény esetén helyi ételspecialitásokkal és szőlőhegyi látogatással.

Berki Étterem, Körmend

Körmend, Rákóczi F. u. 77. - térkép
+36(30)682-5438
info@hotelberki.hu 

Az étterem jelenleg 4 teremből és egy kerthelyiségből áll. Az 55 fős kandallóterem, a 20 fős krémterem és a 15 fős kékterem kisebb családi, baráti összejövetelek, ballagások, keresztelők, születésnapok ideális helyszíne. 70 fős kerthelyiségünkben kellemesen költheti el ebédjét, vacsoráját. Vendéglőnk 100-120 fő befogadására alkalmas, légkondicionált rendezvényteremmel rendelkezik, amely a közösségformáláshoz igazi keretet ad. Tökéletes helyszíne lehet lakodalmaknak, vállalati összejöveteleknek, kihelyezett üléseknek, osztálytalálkozóknak, báloknak, lakodalmaknak.
Az idők és a fejlődés szavára hallgatva modern technológiák, kiváló minőségű alapanyagok és magasan képzett kollégáinkkal megújítottuk étlapunk kínálatát. A professzionális ételek kialakításában Hampuk Zsolt, az egyetlen magyar Relais & Chateaux séf volt segítségünkre! Az itallapon az alkoholmentes frissítőktől az égetett szeszekig mindent megtalál. A borbarátok közel 50 féle bor közül választhatnak, melyek között különlegességek is megtalálhatók.
Családi ünnepek, baráti összejövetelek, céges rendezvények fénypontja lehet egy-egy szépen elrendezett, különleges hidegtál, melynek elkészítését vállaljuk.